PROPOSTES PER A SANT JORDI

12-16 anys. Llegir per llegir, plaer per la lectura

img021

 L’illa de les cartes perdudes d’Oriol Canosa i Mercè López, Babulinka Books

Pati de Llibres ens fa arribar una invitació a gaudir de la lectura, una novel·la que convida a llegir pel plaer de llegir, deixant-nos endur per la manera com està narrada la història, per la força dels personatges secundaris i pel procés d’aprenentatge i creixement que fa el protagonista al llarg del llibre.

Un fill d’Alejandro Palomas, editorial Bridge

A l’Aranya Llibreria ens endinsa en aquesta història tendra i delicada, narrada amb un gust i alhora simplicitat exquisides. Al voltant d’en Guillem, el seu protagonista, descobrim  un nen introvertit, amb un somriure permanent. Rere aquesta aparença de tranquil·litat s’amaga un món fragilíssim, agafat amb pinces i amb un misteri per resoldre. El trencaclosques el configuren un pare en crisi, una mare absent, una professora intrigada i una psicòloga que mira de recompondre el que amaga el nen. Una novel·la coral que traspua sentiments, buits, paraules no dites i un misteri corprenedor.

¡Explora! Las expediciones más peligrosas de todos los tiempos de Deborah Kesper editorial Siruela

A Abracadabra ens apropen un nou títol de l’esplèndida col·lecció de ‘Nos gusta saber’, en què destaca aquest extraordinari llibre sobre exploracions geogràfiques, les més perilloses de totes! Informació interessantíssima i gran desplegament gràfic amb material d’època per emocionar-se amb viatges increïbles i situacions límit.

Totes les fades del regne de Laura Gallego, editorial Montena

La llibreria Baobab recomana una història de fantasia, d’amor i aventures, en un món ple de boscos i màgia, a la nova novel·la de Laura Gallego.

3 thoughts on “PROPOSTES PER A SANT JORDI

Deixa un comentari