JOSÉ ANTONIO TÀSSIES

José Antonio Tàssies va néixer a Barbastro (Osca) el 13 de novembre de 1963.
És Llicenciat en Ciències de la Informació, en l’especialitat de Periodisme, per la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha realitzat un Màster d’Edició a la Universitat de Barcelona.
Va començar la seva carrera com a il·lustrador el 1983 publicant dibuixos a la premsa escrita. Ha col·laborat amb El Diari de Barcelona, la revista El Món i El Periódico de Catalunya. També ha treballat per a la revista Economics, il·lustrant articles i editorials del director amb caricatura política; i per a El País Semanal, on ha dibuixat les opinions de l’escriptor Antonio Tabucchi.
Es dedica també a la il·lustració de llibres infantils i juvenils, i ha desenvolupat diversos treballs per a llibres de text.
Ha impartit seminaris d’il·lustració de premsa a l’Escola Professional de la Dona de la Diputació de Barcelona, ha participat como a jurat en premis d’il·lustració i ha organitzat activitats d’animació a la lectura per a biblioteques i centres de recursos. També ha exposat els seus treballs col·lectiva i individualment en diverses mostres d’il·lustració i ha rebut diversos premis per les seves creacions.
En l’actualitat treballa en el El Periódico de Catalunya publicant retrats d’escriptors en la secció Llibres i fent la vinyeta de crítica sociopolítica La mosca.

“Em dedico a la il·lustració perque sempre he gaudit dibuixant. Vaig començar a il·lustrar per a infants perque m’interessava el format llibre, i  ho continuo fent perque m’agraden els nens i nenes que, a més, estiguin disposats a fer lectures creatives i crítiques del que els proposes!”

Anuncis

One thought on “JOSÉ ANTONIO TÀSSIES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s